Kho Phangan!

Livet har blivit battre idag!

Idag hittade vi paradiset, vi var lagom trotta pa var sakallade strand. Vi kunde inte bada i vattnet da det var maneter och massa taggiga saker pa batten. Sa vi tog ett bra beslut att ta en tucktuck till Haad Yao Beach, dar var paradiset. Vi hittade ett hotell som lag pa stranden med en enorm pool, solstolar, parasoll, bar och restaurang. Det som gjorde det hela enda underbarare var att rummet som var stort, ljust och med balkong med havsutsikt kostade bara 160 kr/natt. Skiten vi bott i nu kostade 220kr/natt. Inga stora pengar men man vill ju ha det bra pa semestern, och inte ge bort vara sista pengar.

Nu lamnar vi Holiday beach resort och Lucky(hundvalpen) i morgon och tar oss till paradiset. Dar vi stannar till den 19/12. Planerna var att lamna Kho Phangan den 15/12, men eftersom att paradiset ar funnet stannar vi sa lange vi kan!

Vadret har blivit battre vi har haft sol dom senaste 3 dagarna, hoppas verkligen det haller i sig. Vadret spelar ganska stor roll nar man ar pa sol och bad semester!
Iallafall ar det sola och bada vi tanker gora den sista tiden dvs vara sista 10 dagar.



Apan Apis, som plockade ner kokosnotter fran traden. Billig arbetskraft?



Lite rod i fejjan ar han allt!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0