Melbourne och Phillip Island!

 Nu har vi kommit fram och avverkat var vistelese i Melbourne. Melbourne var vackert, men inte sa vacker som alla hade sagt, kanske var vi har for kort stund for att kunna hitta smultronstallena.
Vi har iaf bott pa ett bra hostel, dar vi aterigen traffat nagon vi kannde. Alskade Cory fran Kanada hade ocksa hittat hit. Det var riktigt kul att fa hora om hans aventyr sa har langt, och vi hoppas pa att fa traffa honom igen i framtiden.

Som ni kanske vet hade vi bokat in en pingvintur till Phillip Island, turen bjod aven pa en hel del annat.
Vi hade faktiskt inte en aning om vad vi hade bokat oss in pa, sa det vart en dag full av overaskningar.

Forst fick vi besoka en Wildlife park, dar vi fick klappa Wallabys och se pa andra australiensiska djur. Det kandes som om vi hade gjort det forut, men vi hade aldrig klappat vilket var jattemysigt.

Vi akte ocksa till en bondgard dar vi fick se pa nar de rakade far. Inte helt vad vi hade vantat oss, men vi fick oss ett gott skratt nar han drog ut en 200 kg tugnt far och borjade raka det. HAHA, vi tankte ett antal ganger under den dar turen vad ar det vi har bokat in oss pa?

Men tillslut fick vi se pingvinerna, tyvarr fick man inte ta bilder pa sjalva paraden nar 1000-tals pingviner kom upp i vattenbrynet och vandrat upp pa stranden till deras hem.  Det var otroligt hafftigt, och sotare djur far man leta efter.

Vi fick iaf ett par bilder pa pingvinerna under dagen!


 


- Jag var lite radd, det ar ju trots allt kangrus!







Vart har vi hamnat? Haha om ni visste vad vi skrattade!





Sara har kanonkul!



Den klassiska kinesposen!





Har satt vi idag och njot av att semester!


Nu aker vi vidare till Thailand, Bangkok! Hoppas vi kan blogga snart igen, vi har ingen aning om hur det ser ut nar vi kommer fram, men vi hor av oss sa fort vi har mojligheten.
Skriv garna kommentarer och var radda om er dar hemma!

Vi saknar er!


Kommentarer
Postat av: Adam

Hoppas ni har det bra där borta! Stackars får, ser ju verkligen ut att vara livrädd...

Har inte hänt mycket här, solen har fortfarande inte tittat fram...PMan är inte inlämnad...Luleå Hockey går på halvfart... som vanligt alltså!

Sola och snorkla lite åt mig också är ni snälla :) Ciao

2009-11-20 @ 14:30:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0