Sydney

 Annu en lyckad dag i Sydney, idag var tyvarr sista dagen har i denna underbara stad.
Melbourne ar nasta stopp och ocksa det sista i Australien for den har gangen.

Ursch tanken har slagit oss att det snart ar slut pa det har aventyret, men forst 3 dagar till i Australien sen har vi ju nastan 40 dagar i Thailand. Sa det ar alltsa inte helt slut an.
Vi har hunnit med endel pa 2 manader, Californien dar vi bara alskade San Francisco, Fiji dar man inte gjorde annat an lag pa stranden och drack kokosnotsjuice, Nya Zeeland med var campingbuss och nu Australien som bjuder pa bade det ena och det andra. Vi stormtrivs och onskar att det aldrig ska ta slut.



Var det har ni bodde Faster Helene?
High Street 34, Randwick
Ni far se fler bilder nar vi kommer hem!


Idag besokte vi Sydney Aquarium!




AKTA BAKOM!




Detta var ett smakprov pa det vi fick se nar vi snorklade i Cairns, Tyvarr kunde vi inte ta nagra bilder da, sa vi passade pa idag istallet.



Aah han ar ju sa soooot!



Haha, inte lika sot!



Jag ar glad att det glas imellan!




Dugongs, sa nara en sjojungfru du kan komma!



Lugn Anna-Lena det ar ingen riktigt haj!
Hajjaru?


Kommentarer
Postat av: ma pa (ulf o Lena)

Hej kära ni!



Vad härligt ni verkar ha det. Här är gråare än grådask, inte en solglimt på jättelänge. Trist blåsigt och räkallt. Mamma har fortfarande så ont i benen att hon knappt kan gå. Det har pågått i tre veckor nu och enligt nätet kan det ta flera månader innan det släpper. Men vi hoppas på det bästa. Drog in en tolva på tipset förra veckan som gav 1300 spänn men det var i alla fall nära. Är det adressen där Helen bodde ni står framför. Sköt om er och hör av er när ni kan. Kram på er från ulf o Lena

2009-11-14 @ 12:55:36
Postat av: Faster Rebecka

Härligt,härligt och alla ställen finns kvar att åka till flera ggr...

Ni har en massa kul som händer när ni kommer hem:)

Håller helt med Ulf och Lena: Här är ssåå GRÅTT!

Ha de´gott

Från Rebecka

2009-11-14 @ 15:53:46
Postat av: Mamma (Anna-Lena)

Ha,ha david den var kul.Tur att ni inte mötte de där när ni var ute och snorklade. Jättefina bilder det ska bli så kul att se alla eller kanske inte alla för det lär väl ta en vecka:)för det har väl blivit en del skulle jag tro.Saknar er kram

2009-11-15 @ 17:34:45
Postat av: Helene

Hej!

Ja det var där FASTER Helene bodde med sin familj.Oj vad nostalgisk man blir då vi ser bilderna. Bondi beach promenerade vi till ibland och badade.Visst är människorna där trevliga och hjälpsamma.No worries mate...! Här är det också grått.Vi hade lite snö i drygt en dag men sedan regnade den tyvärr bort.Vi håller på att planera vår resa med husbilen till nästa sommar.Det blir till Europa men vi har inte bestämt exakt var än.

Ha det bra,kram

2009-11-25 @ 15:08:06
Postat av: Helene

Hej!

Jajamen! det var där FASTER Helene med familj bodde.Oj vad nostalgisk vi blir då vi ser bilderna. Bondi beach promenerade vi till ibland. Visst är människorna trevliga där? No worries mate..!Här är det grått,man tror inte att man bor i norrland alls.Vi hade snö i drygt en dag men sedan regnade den bort till allas besvikelse.Ha det bra.Kram från oss

2009-11-25 @ 15:18:16
Postat av: Helene

Oj då! trodde inte den första kommentaren blev skickad då vår dator är lite konstig för tillfället.Men ni ville ju ha fler kommentarer....!

2009-11-25 @ 15:22:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0