Learn to surf!

Idag har vi gatt pa surfskola, det var en spannande upplevelse. Vi fick prova lite pa stranden forst innan vi begav oss ut i vagorna. For David var det ingen match, han klarade sig upp pa bradan och akte snyggt in pa vagen redan efter forsta forsoket. For mig var det val lite svarare, men jag klarade mig upp tillslut.

Tuffast var nog enda att ta sig ut i vattnet, det var riktiga motstrommar och hoga vagor som man inte kunde sta imot hur mycket man an ville.

Tyvarr blev det inga kort tagna idag, for vi hadde fatt informationen om att det skulle vara en fotograf dar som skulle ta bilder pa oss, som vi kunde kopa for 5 dollar. Vilket det var, men det var fel pa hans kamera sa tyvarr blev det inga bilder for oss vilket var riktigt trakigt.

Men det blir till att hyra en brada i morgon ocksa, da ska vi prova att fa ta nagra kort som ni kan fa se.
Hostelet som vi bor pa nu har helt okej, vi bor i dorm inget stort sadant utan 3 baddsdorm. I natt bodde vi med en tjej fran England, och vem vi ska dela natten med i natt har vi ingen aning om mer an att hon har en rosavaska, och ar blond och roker. haha.

Nu haller vi pa och tvattar, ska bli underbart med rena klader igen. Sen ska vi ga och handla lite kvallsmat, far se vad det blir for lyx idag :).











Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0