Yosemite, Santa Barbara och Los Angeles

Ja nu var det ett tag sen sist vi kunde skriva om det som hander har i staterna!
Vi har det iaf kanonbra, vi har varit i en nationalpark som heter Yosemite dar vi sag en av dom finaste utsikterna i varlden skulle jag kunna tro. Det var helt otroligt vackert vi var pa 7000 ft hojd och sag ut over klippor och vattenfall.
I Yosemite var det varmt ca 35-40 C och solen var stekande. Vi var i Yosemite i tva dagar och akte sen vidare till

Santa Barbara det var val ingenting specielt men helt klart vart att stanna i.
Vi sag lite pa vad shoppingen hadde att erbjuda sen tog vi oss en dag pa stranden.
Mysigas i Santa Barbara var nog enda vart boende, vi bodde hemma hos en tant som hyrde ut rum.
83 dollar tog hon for en natt sa vi stannade tva natter.


Nu ar vi framme i Los Angeles, dar det kanske inte startade som en drom. Vi parkerade utanfor USA Hostels i 20 minuter for att ga in och se om dom hadde natt rum ledigt nar vi kommer ut har vi fatt en bot pa 45 dollar, SUCK vi som betalade och allt men vi stod tydligen inte inne i rutan trots att jag (sara) guidade in david i rutan. Konstigt beslut men det ar bara att betala .

Har ska vi stanna i 3 natter och se Los Angeles. Vi har lite planer pa att aka till San Diego for vi aker vidare till Fiji den 26 september, men ingenting ar bestamt och det blir aldrig riktigt som man har tankt sig nar man ar backpacker.

Hoppas allt ar bra med er dar hemma. Jamt nar vi tanker pa hur det ar med er dar hemma eller vad ni gor sa sover ni pga av 9 timmar tidskillnad.

Vi saknar er iaf och tanker pa er nar ni sover.:)
Just ja vi har fortfarande problem med att lagga in bilder eftersom att det inte finns nagon usbuttag, men vi ska gora vart basta.

Var radda om er for det ar vi!

Kommentarer
Postat av: Laila

Hej

Kul att kunna följa er på resan och få veta att ni inte gjort några stora misstag.Vi tyckte det var storslaget i Skottland, men förstår ju att ni upplever mycket mera. Fortsätt utforska allt ni bara kan och var rädda om varandra. Kram från farfar Bernt och farmor Laila

2009-09-21 @ 21:37:09
Postat av: Malin

Hej på er!

Det låter som ni har det toppen. Vi gjorde samma som er på vår resa och det blev succé så då måste det vara det för er också ;)

Jag följer er vidare och lovar att skriva så ofta jag kan. Sara det var fantastiskt att träffa dig innan du åkte. det var verkligen på tiden!

Va rädda om er. Puss Malin

2009-09-23 @ 16:52:04
Postat av: Anonym

Jag hopas att ni lever livet och att ni mår jättebra. Tänker på er! <3 Kramar från Emma

2009-09-24 @ 01:18:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0